Abeloneskjell og Salvie

Kjøp
  • kr 359,00

Skjellet kalles for «Havets sten» og har nydelige fargesjatteringer akkurat slik de vakre fargene havet har å by på.


Dette vakre skjellet brukes mest til forskjellige røkelser og palo santo, men er også nydelig som pynt i hjemmet eller som smykkeskrin.


Vibrasjonene denne representerer er blant annet fred, skjønnet, medfølelse, forståelse og hjelper oss å kommunisere. Den minner oss også på hvor viktig det er å flyte med universets bølge og være i balanse.


“Salvie” stammer fra det latinske ordet salvare, og betyr “å hele” eller “å helbrede”. På engelsk heter den White sage og på latinsk Salvia apiana.


Hvit Salvie er en av de ypperste røkelsene for rensing av rom, og for å fjerne sykdomsenergier. Salvien har også en rekke medisinske virkninger, blant annet hjelper den mot forkjølelse og hudlidelser.

Perfekt til å rense og klargjøre et rom for meditasjon.

Bunten brytes opp og legges i et abaloneskjell eller en annen ildfast skål.
Deretter tenner man på salvien slik at den blir liggende og gløde, blås forsiktig på eller vift med en fjær for å få mer røyk.


Blir brukt til renselse, seremonier, velsignelser, healing og til å
holde negativitet unna.


For å rense et rom ordentlig, påse at salvierøyken kommer overalt i rommet. Er det et stort rom eller sal, sørg for å gå rundt med salvien.


Tidligere ble salvien høyt verdsatt for sine medisinske egenskaper mot bl.a. hoste og forkjølelse. Den ble da brukt i bad som tonic.

Gravide og barn bør ikke spise eller drikke salvie.


Fra Tante Buddha.