Gua-sha med magic skin serum

Kjøp
  • kr 499,00

Gua-sha med olje for en vakker og sunn hud.

Gua Sha behandlinger og forskjellige redskaper av krystaller blir mer og mer populært i hudpleieindustrien. Og med veldig god grunn! Når det blir gjort riktig, stimulerer det til økt blodsirkulasjon, lymfedrenasje og redusering av blokkeringer og spenninger i muskler slik at huden holder seg sunn, ren og ung.


Gua Sha er et 4000 år gammel massasjeredskap som stammer fra kinesisk medisin. I en Gua Sha behandling ”skrapes” huden skånsomt i en bestemt retning med en flat sten/krystall gjentatte ganger. Retningen avgjøres av for eksempel lymferetning og akupunkturpunkter. Når Gua Sha stenen føres i riktig retning, med riktig trykk og vinkel vil det øke blod- og lymfesirkulasjon, kollagenproduksjonen samt redusere spenninger, smerte, linjer og rynker. Det er viktig med korrekt teknikk, og med korrekt teknikk vil du oppnå fantastiske resultater. Du må sette av litt lengre tid, og praksisen krever en mer mindful-tilnærming.


Magic Skin Serum

Magic Skin Serum (50ml) er et anti-age serum som passer alle hudtyper og lukter fantastisk! Kombinasjonen av Neroli*, Frankinsens* og Copaipa* Balsam gir et nærende, styrkende og cellefornyende serum som jevner ut hudtonen. Serumet kan brukes alene som et dag/nattserum eller under krem. Egner seg godt under make-up.

Må ikke være i kontakt med selvet øyet, ved kontakt med øyet, skyll godt med vann.


*Neroli gir boost, er nærende, hudpleiende og anti-age, *Frankinsens er kjent for sine svært gode hudpleiende og anti-age egenskaper, *Copaipa Balsam nærer og hudpleiende.


Ingredienser: økologiske vegetabilske oljer av: Jojoba, Argan, Kamille, Ringblomst, Mandel, Aperikos, Macademia, Avokado, Nyperose, Eterisk olje av: Citrus Aurantium (Neroli), Boswellia Carterii (Frankinsens), Copaifera Officinalis (Copaipa Balsam), Vitamin-E, Linalol, Geraniol, Limonen, Alpha-Terpienol, Beta-pinene, Alpha Pinene, Beta-Caryophylen.


Hvorfor er det så bra for huden å bruke disse verktøyene?

En frisk og sunn hud trenger flyt. Flyt av blod, lymfe og væske. Dersom flyten stagneres eller blokkeres ved for eksempel opphopning av avfallsstoffer, mangel på bevegelse, spenninger i muskler eller ved stress, så vil vi se det på huden vår. En jevnlig Gua Sha massasje vil stimulere til flyt slik at kroppens systemer får jobbe optimalt.


Se bilde-menyen for instruksjon.


En jevnlig Gua Sha praksis vil:

  • Øke mikrosirkulasjonen som gir friskt blod, næring og oksygen til huden = Glød!
  • Lymfesirkulasjonen økes og stimulerer til drenasje av avfallsstoffer og væskeopphopninger. Forekomsten av sorte prikker, kviser, milier og hevelser reduseres
  • Spente muskler blir avslappet
  • Stagnert vev brytes ned
  • Reduserer linjer og pigmentering
  • Forbedrer muskeltonus. Virker løftende og oppstrammende
  • Dypt beroligende for det parasympatiske nervesystemet
  • Kollagenproduksjonen økes
  • Cellefornyelsen økes


Fra Tante Buddha